Home » Diensten » Drukwerkbegeleiding

Drukwerkbegeleiding in Steenbergen


Als het ontwerp klaar is, dan volgt het drukwerk. Maar hoe zat het ook al weer met de afloop van mijn document en waarom zien de kleuren op mijn roll-up banner er anders uit dan op mijn beeldscherm? Wat zijn ‘lettercontouren’ en hoe voorkom ik een te hoge inktdekking?

Bij het creëren van de juiste drukwerkbestanden komen nogal de nodige technische zaken om de hoek kijken. Studio Damen beschikt over de kennis en ervaring om dit uit handen te nemen. Zo kun je er zeker van zijn dat u perfect drukwerk in huis krijgt tegen een scherpe prijs.

Studio Damen ontzorgt

Studio Damen helpt opdrachtgevers bij het maken van de juiste keuzes. Indien gewenst, nemen we het gehele proces van drukwerkbegeleiding over. Het enige wat dan overblijft is het aangeven waar en wanneer je het drukwerk wilt ontvangen. Meestal komen we het dan persoonlijk bij je brengen. Er is niets mooier dan een opdrachtgever blij maken met een mooi eindproduct.

Studio Damen zorgt voor:

  • een drukker met de beste prijs/kwaliteit;
  • drukbestanden die voldoen aan alle technische aanleverspecificaties van de producent;
  • de juiste kleuren en letters in de huisstijl;
  • scherpe afdrukken: foto’s en logo’s in de juiste resolutie;
  • het juiste papier en veredeling bij het product;
  • een heldere tijdsplanning.

Is er iets niet geheel naar wens? Dan nemen wij contact op met de drukker om te kijken wat er mogelijk is. Dit alles heet drukwerkbegeleiding. Niet geheel onbelangrijk dus!