Fortissimo ’22

|

22 mei 2022 was de dag waarop we in de gemeente Steenbergen geschiedenis schreven. Een dag vol muziek: 7 podia, 35 muziekgezelschappen en honderden blije mensen. Kortom, een dag met een gouden randje!

In opdracht van gemeente Steenbergen werd Studio Damen gevraagd een logo te ontwerpen en de organisatie tevens te voorzien in de nodige communicatiemiddelen.

Behalve de aankondigingen en een programmafolder werden er posters in A1-formaat geleverd met daarop het speelschema. Ook kregen alle deelnemers die dag een bedrukt Fortissimo potlood en een herinneringsmedaille met keycord uitgereikt. Ook voor dit soort drukwerk ben je bij Studio Damen in Steenbergen aan het juiste adres.

Heb jij ook behoefte aan leuke gadgets of betaalbaar drukwerk? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!